Cafeneaua fetelor

In aceasta seara ne bucuram de energia emanata de Luna Noua

In aceasta seara ne bucuram de energia emanata de Luna Noua

Incepand cu ora 19:22 (Bucuresti), intram sub energia primei zi a Lunii, conform calendarului Lunar Feminin (cel ce tine cont de fazele Lunii, astrul 🙂).

Este momentul in care setam dorintele si intentiile noastre pentru luna care tocmai incepe, momentul in care ne intrebam ce ne dorim cu adevarat, momentul in care ne dam voie sa visam cat mai maret.

Intr-un video postat zilele trecute pe canalul YouTube Cafeneaua Fetelor, iti vorbeam despre intrebarea care imi displacea cel mai mult in timpul interviurilor de angajare si despre puterea reala ascunsa in spatele ei: Unde te vezi peste 5 ani?

Ei, bine, acum, de Luna Noua, este momentul cel mai potrivit sa te intrebi, cu adevarat, Unde te vezi peste 5 ani? Ce iti doresti pentru tine, atat pe plan personal, cat si pe plan profesional, si ce esti dispusa sa faci pentru a indeplini aceste dorinte si obiective!

Da, stiu ca nu asta vrei sa auzi, ca si tu ai un cuvant de spus in a contura forma dorita pentru realitatea ta, insa te-as minti sa iti spun ca doar daca scrii pe o foaie ce vrei tu de Luna Noua, dar nu faci absolut nimic in directia respectiva, e suficient ca sa iti indeplinesti dorintele pe banda rulanta.

Da, sunt dorinte care se indeplinesc usor, aparent fara prea mare implicare, dar te invit sa iti amintesti: cu cata intensitate ti le-ai dorit? Poate nici macar nu ai fost constienta de cata energie ai canalizat inspre ele. Caci dorintele si obiectivele pe care ni le setam au nevoie de energia si atentia noastra! Acolo unde iti este energia, acolo aloci si timp, acolo obtii si rezultate.

Planificarea de Luna Noua ne ajuta sa ne clarificam directia, sustinute fiind de energia cosmica, insa apoi conteaza enorm ceea ce alegi sa faci in mod constant pe parcursul lunii care incepe sau pe parcursul anilor urmatori, ca tot am mentionat acest subiect putin mai sus.

Asadar, draga mea, te invit la un moment de sinceritate, pentru tine insati: da la o parte scuzele cu “nu am timp”, “nu stiu”, “nu pot” si rezerva-ti cateva minute doar pentru tine. Apoi intreaba-te: ce imi doresc, cu adevarat, pentru luna aceasta, pe toate aspectele din viata mea? (sanatate, familie, cariera, prieteni, aspect fizic etc.)

Probabil vei fi tentata sa cauti diverse scuze, pentru a evita disconfortul de a fi singura cu tine si de a-ti asculta si interiorul, nu doar exteriorul. Insa exact aici, in acest “disconfort” pe care il eviti, sta cu adevarat ascuns potentialul tau. Aici stau ascunse adevaratele tale dorinte si adevarata TU, ceva nici macar nu ti-ai mai dat voie sa visezi.

Te imbratisez cu drag!

Cosmina

P.S.: te inteleg perfect, am fost si eu in rolul lui “nu am timp” ani la rand. In realitate, fugeam de mine si ma ascundeam in spatele unor activitati complet nevaloroase.

Abia in momentul in care m-am “trezit” si am inceput sa lucrez CONSTANT cu mine insami, abia atunci am inteles cine eram cu adevarat si ce puteam realiza.

Da, mi-au trebuit 7 ani plini si peste 20.000 de euro investiti, insa fara toate acestea probabil ca m-as fi zbatut in continuare in lamentarile si frustrarile de care ma lasasem invaluita.

Aceasta a fost calea mea, calea mai grea, as zice eu. Si de aceea imi doresc atat de mult ca tie sa iti ofer scurtatura si am pus in platforma de cursuri fix acele tehnici si informatii care la mine au dat cele mai bune rezultate: tehnici de curatare a emotiilor, notiuni de baza despre feminitate si strategii concrete pentru cariera ta. Si le-am setat un format atat de concis, tocmai ca tu sa nu ai nicio scuza reala de a nu urmari un video de 8 minute sau de a nu asculta o meditatie de 12 minute. Seara, in pat, inainte de culcare. Dimineata, in metrou, in drum spre serviciu. In trafic. Intr-o pauza de cafea…Nicio scuza, in afara de faptul ca evolutia ta nu conteaza cu adevarat pentru tine ❤️

 

Distribuie: