Cafeneaua fetelor

Revista Avantaje – Cosmina Bucur: “Visul meu este să inspir cât mai multe femei să pornească pe drumul evoluției lor”

Revista Avantaje – Cosmina Bucur: “Visul meu este să inspir cât mai multe femei să pornească pe drumul evoluției lor”

Cosmina Bucur este Evolution Trainer, fondatoarea comunității Cafeneaua Fetelor și creatoarea podcastului „Inspirație la o Cafea’. Ca antreprenor, trainer acreditat și clearing practitioner, Cosmina împărtășeste cu noi importanța investițiilor constante în dezvoltarea personală și profesională.
Esența informațiilor, tehnicilor și instrumentelor folosite de Cosmina în ultimii 7 ani au fost sintetizate și redate în platforma de cursuri, sub formă de video traininguri, cu intenția de a servi drept inspirație cât mai multor femei.

 

Cum a luat naștere povestea ta ca femeie antreprenor?

Oamenii întreprind acțiuni mari din două motive: din plăcere sau, cei mai mulți, din durere. Eu m-am încadrat în a doua categorie, căci drumul meu în antreprenoriat a pornit din frustrarea și nemulțumirea de a nu mă mai regăsi absolut deloc în ceea ce făceam. Am avut nevoie de ceva timp și de lucru cu mine însămi pentru a curăța acele emoții cu care am pornit la drum. Și, din fericire, am reușit să îmi dau șansa
unui al doilea început, un al doilea proiect de business, de data aceasta având cu adevărat un VIS. Visul meu este să inspir cât mai multe femei să PORNEASCĂ pe drumul evoluției lor. Și cred, cu putere, că în momentul în care guști din aceastălume frumoasă a dezvoltării personale și a evoluției conștiente, nu te mai poți întoarce la zona de confort de dinainte.

Citeste continuarea aici: https://www.avantaje.ro/articol/cosmina-bucur-visul-meu-este-sa-inspir-cat-mai-multe-femei-sa-porneasca-pe-drumul-evolutiei-lor

Distribuie: