Cafeneaua fetelor

Ce bucati din trecut porti cu tine, inca?

Ce bucati din trecut porti cu tine, inca?

“Ce bucati din trecut porti cu tine, inca?” m-am intrebat atunci.

Cu Vanotek pe fundal, o lumanare aprinsa si o ceasca de ceai alaturi, lacrimile au inceput sa curga, siroaie, pe obraji…

 

Si am simtit raspunsul. Bucati din mine inca apartineau copilului care am fost. Copilul care s-a simtit, de multe ori, in plus. Copilul comparat si raportat la “altii”. Copilul care nu s-a simtit niciodata suficient de bun, indiferent de rezultate, si care a cautat mereu validare in exterior.

 

“Micuto, esti perfecta si suficienta, asa cum esti”, mi-ar fi placut sa aud atunci. Mi-am spus-o, insa, abia acum, imbratisandu-ma strans, cu lacrimi calde pe obraji. “Atat au stiut, atat au putut. Acum esti adult si iti poti acorda singura toata sustinerea de care ai nevoie”.

 

Cu Vanotek pe fundal si o ceasca de ceai alaturi, am inteles, iar si iar, ca oricat am lucra cu noi, mereu ies la suprafata resturi, mici bucati din ceea ce credeam vindecat.

 

Dar cu fiecare nou nivel pe care ne inaltam, eliberam noi straturi din ceea ce ne impiedica sa ne atingem calea. Si cu fiecare curatare, cu fiecare eliberare, reusim sa fim si sa simtim din ce in ce mai multa Lumina. Atat in interior, cat si la exterior.

Distribuie: