Comunitate

Comunitate

Comunitatea Cafeneaua Fetelor

Cafeneaua Fetelor este comunitatea online a femeilor interesate de dezvoltarea lor personala si profesionala.

De cele mai multe ori, activam in rolul de profesionist aproximativ 8h/zi si ar fi util ca tot ce construim si dezvoltam in plan personal sa fie integrat si in plan profesional. In felul acesta, vom simti mult mai repede roadele investitiei noastre (de timp, de efort, de bani) si vom avea motivatia de a continua.

Personal, am investit peste 20.000 de euro si multe ore tarzii in noapte, presarate de-a lungul mai multor ani, pentru a face tranzitia catre etapa in care sunt acum. Au fost multe momente in care am simtit sa renunt, in care am bombanit la adresa unui training care parea ca doar imi consuma timpul, momente in care m-am simtit dezorientata si deconectata de mine insami, momente in care parca nimic nu iesea cum imi doream. Am traversat cursuri, programe de coaching, am descoperit diverse stiluri de meditatie, am umplut pagini cu exercitii si am facut diverse practici.

Ce mi-ar fi placut sa am, in plus, in tot acest timp? Un grup de prietene cu valori si obiective comune, un grup de prietene asumate si implicate, alaturi de care sa traversez acest drum.

Si exact acest lucru imi doresc sa fie pentru tine grupul Cafeneaua Fetelor! Comunitatea aceea faina cu fete care vor mai mult si mai bine pentru ele insele, pentru a putea fi mai mult si mai bine pentru cei din jur.

Vino si alaturi de noi in #gascafetelorevoluate! Acceseaza chiar acum GRATUIT grupul de Telegram. Tot ce ai de facut este sa instalezi aplicatia Telegram si sa dai join prin linkul de mai jos. Te astept cu drag alaturi de mine!