PLatforma de cursuri

Platforma de cursuri

Hey, girl, bine ai venit in Cafeneaua Fetelor, comunitatea ta de evolutie si relaxare!

Aici incepe calatoria ta pe drumul evolutiei personale. Cu siguranta, ai parcurs deja ceva carti, ai descoperit o serie de tehnici si poate chiar ai colaborat cu un specialist. Insa, in aceasta platforma, vei gasi o gama complexa de instrumente, tehnici, exercitii, meditatii si informatii, menite sa iti ofere o deschidere cat mai ampla spre lumea dezvoltarii personale. Astfel, economisesti timp cu cautarile in nesfarsitul mediu online, primesti recomandari “la cald” pentru specialisti alaturi de care eu am avut rezultate si ai parte si de suport, in toata aceasta calatorie. Ce poate fi mai frumos, decat o gasca de femei inteligente, mature si asumate, pe drumul evolutiei lor?

Hai si tu alaturi de mine in #gascafetelorevoluate!

De ce sa faci parte din comunitatea Cafeneaua Fetelor? Iata doar cateva dintre avantajele pe care le vei avea:

  • Te regasesti intr-un grup de femei cu interese si valori comune
  • Ai acces la o gama variata de resurse din gama dezvoltarii personale, in continua extindere
  • Ai parte de suport si motivatie, alaturi de trainerul tau, care a parcurs deja drumul pe care il asterne in fata ta si care te va sustine pe acest parcurs

Cum poti face parte din #gascafetelorevoluate? Acceseaza Platforma Cafeneaua Fetelor si afla mai multe.

Platforma

Urmatorul tau nivel de evolutie? Platforma de cursuri Cafeneaua Fetelor!

Platforma

Ce include abonamentul?

Intrebari frecvente

Accesul in platforma Cafeneaua Fetelor se face pe baza de abonament. 

In urma activarii abonamentului, primesti acces INSTANT in platforma dedicata de e-learning. Aici sunt incarcate toate materialele pregatite pentru tine: cursuri in format video, materiale word sau pdf, meditatii ghidate in format audio, exercitii si practici. In acelasi timp, primesti acces in grupul privat de Facebook, unde vei gasi constant alte exercitii si informatii care sa contribuie la starea ta de bine si la procesul tau de evolutie.

BONUS: la abonare, primesti CADOU o super meditatie in valoare de 350 de lei. Meditatia “Eu merit” – meditatie de amplificare a sentimentului de incredere in tine insati si a sentimentului ca meriti, cu adevarat, tot ce e mai bun si mai frumos.

Valoarea tuturor materialelor puse la dispozitie in platforma Cafeneaua Fetelor depaseste 3000 euro.

Da, poti opta pentru intreruperea abonamentului, in termen de 15 zile de la abonare, din contul tau Teachable, platforma de elearning in care sunt incarcate materialele de lucru.

Coco Chanel

Daca doresti sa obtii ceva ce nu ai avut niciodata, trebuie sa faci ceva ce nu ai facut niciodata. -Coco Chanel