Cafeneaua fetelor

Dezvoltarea personala – 3 motive pentru care dezvoltarea personala “nu functioneaza”

Dezvoltarea personala – 3 motive pentru care dezvoltarea personala “nu functioneaza”

Ai tot incercat, dar parca nimic nu merge? Te simti obosita de atatea variante? Privesti cu frustrare cum pentru altii “totul decurge usor”? ‼️ Iata 3 motive pentru care dezvoltarea personala “nu functioneaza”:

 

1️. Lipsa disciplinei: ca si in cazul antrenamentelor fizice, si pentru antrenamentele creierului avem nevoie de multa disciplina. Si determinare. O activitate facuta ocazional, cand avem chef sau cand nu avem altceva “mai important” de facut, sigur nu va da aceleasi rezultate precum o activitate facuta zilnic, in mod constient si asumat.

 

🔔 Ce poti face TU? Intreaba-te cat de importanta este pentru tine evolutia personala si apoi organizeaza-ti programul in functie de noile prioritati.

 

2️. Nerabdarea. ACUM. ACUM. ACUM. Aud asta de foooarte multe ori intr-o zi de la copilul meu de 4 ani. Rabdarea nu este punctul forte al toddlerilor sau al prescolarilor (mai departe inca nu ma pronunt 😀). Insa pentru noi, adultii, ar trebui ca rabdarea sa isi faca mai usor loc in peisaj…🧘🏻‍♀️

 

🔔 Ce poti face TU? Da-i timpului ce-i apartine. Cu alte cuvinte, nu-ti poti incepe azi calatoria de dezvoltare personala si sa te astepti sa ai maine rezultate magice. In acest fel, vei obtine cel mult o serie de frustrari… (am trecut si eu prin acest film 🤷🏻‍♀️)

 

3️. Lipsa de sustinere. Aceasta este, poate, cea mai frecventa frana in dezvoltarea personala. In momentul in care oamenii din jurul tau nu te sustin, ba chiar incep sa spuna ca te-ai schimbat, ca te porti ciudat 😱 ori ca vorbesti “limbi straine” cand le povestesti ce ai citit sau ce tehnica ai descoperit…ei, bine, acest proces devine mult greu de traversat.

 

🔔 Ce poti face TU? Inconjoara-te de oameni cu obiceiuri similare, care “vorbesc aceeasi limba”, care te sutin si te incurajeaza. Astfel, calatoria devine mult mai usoara si mai frumoasa 🌸

 

Daca si tu esti pregatita sa atingi un nou nivel in evolutia ta, te invit alaturi de mine in Platforma Cafeneaua Fetelor, sa te bucuri de kit-ul tau de baza in dezvoltarea personala!

Distribuie: